• Branches

    Horeca

    Logistiek

    Kantoor

    Industrie

Onze Oplossingen

Het aantal devices met een WiFi-zender groeit gestaag, daarmee neemt ook de vraag naar een professionele WiFi-omgeving toe. Met name het merk Lancom® dat WiFi Professional in hoofdzaak gebruikt, staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit en techniek. Zo werken de Accesspoints onderling intensief samen en worden deze aangestuurd door een controller of hotspot zodat gebruikers op elke gewenste plaats van Wireless gebruik kunnen maken. De Lancom® Accesspoints zijn ontworpen om te kunnen omgaan met grote aantallen gebruikers van het WiFi-systeem. Er zijn zowel indoor als outdoor zenders leverbaar met allen hun specifieke eigenschappen.

 

Advies op maat

Is het draadloze bereik van de wireless zender wel voldoende? Krijgen alle gebruikers wel voldoende bandbreedte, moet ik rekening houden met stoorzenders in de buurt? Het zijn allemaal vragen die bij het inrichten van een WiFi-netwerk naar voren komen. Of het nu gaat om een jachthaven, hotel, kantoorgebouw of een campingterrein, wij beschikken over de kennis om u een gedegen advies te geven over een draadloos netwerk.

 

Kwaliteitscontrole van uw bestaande WiFi-systeem

Heeft u een bestaand WiFi-netwerk in gebruik en hebt u het vermoeden dat dit niet helemaal goed functioneert of krijgt u klachten van uw klanten? Laat WiFi Professional een kwaliteitscontrole uitvoeren op uw apparatuur. Soms is een kleine aanpassing al genoeg om het netwerk te optimaliseren.

 

Wij verzorgen het gehele traject vanaf advies tot en met het plaatsen en instellen van de apparatuur. Voor het plaatsen van één enkelvoudige zender tot een compleet netwerk eventueel voorzien van masten, gateway en een cliënt managementsysteem.

 

24/7 monitoring

De apparatuur kan 24 uur per dag worden gecontroleerd op uitval en verstoringen, wij monitoren het gehele WiFi-netwerk en komen in actie op het moment dat er een WiFi-zender niet meer functioneert. Dit ontzorgt u, u hebt geen omkijken meer naar de apparatuur.

Postbus 1103

5004 BC  Tilburg

 

Tel.: 013 - 88 97 186

info@wifiprofessional.nl

Disclaimer

© Copyright 11.2016

 

links

deswartcamerabeveiliging

Lancom®

KvK: 67062415

BTW: NL856814052B01

NL 45ABNA0485138557