• Branches

    Horeca

    Logistiek

    Kantoor

    Industrie

Kantoor

Mee met de tijd

Bring Your Own Device (BYOD) wordt steeds vaker gebruikt in moderne bedrijfsprocessen. Werken op die locatie, die op dat moment het beste uitkomt. Het stelt flexibele professionals in staat om efficiënt te presteren. Wij realiseren voor u een draadloze werkomgeving waarop alle benodigde apparatuur aangesloten kan worden. Wij richten het voor u in, het enige wat u hoeft te doen is genieten van de vele opties die een draadloze omgeving biedt.

 

Maximale bescherming

Omdat ook gevoelige informatie de digitale wegen van uw IT netwerk bewandelt, is een waterdichte beveiliging van groot belang. Wij zorgen daarom voor een maximaal beveiligd draadloos netwerk en maken daarbij gebruik van de laatste technologieën. Zo kunnen de verstuurde gegevens nooit afgelezen worden door onbevoegden en zijn belangrijke bedrijfsgegevens altijd beschermd.

 

Razendsnel internet; in elke hoek!

Uw personeelsleden zijn constant in beweging. Toch wilt u dat zij altijd en overal gebruik kunnen maken van het draadloze netwerk, zonder belemmering. Met WiFi roaming verzorgen wij met meerdere WiFi toegangspunten één geheel dekkend netwerk. WiFi gebruikers worden automatisch verbonden met het toegangspunt dat op die plek het beste bereik geeft. Hoeveel toegangspunten u nodig heeft voor een optimaal resultaat, bepalen wij met de site survey scan. Zo hoeven uw personeelsleden nooit meer op zoek naar een goed bereik!

 

Bedrijfsgebouw-wifi

Een goede WiFi-dekking door het gehele bedrijfspand is belangrijk voor uw gebruikers. Een slechte Wireless verbinding kost netwerksnelheid, medewerkers kunnen daardoor niet optimaal presteren en klagen over de performance van het draadloze netwerk.

 

Buiten het feit dat er steeds meer WiFi-apparaten op de werkvloer worden gebruikt, eisen deze ook een steeds snellere verbinding. Daarom is een goede WiFi-infrastructuur van groot belang. De tijd dat er met een aantal Access Points door een pand heen kon worden volstaan, ligt ver achter ons.

 

Laat een professioneel WiFi-systeem aanleggen

Door een managed wireless systeem behoren WiFi problemen tot het verleden.

Door een WiFi-meting kan de dekking van het WiFi-signaal worden vastgesteld en de beste plaats voor een Accesspoint gelokaliseerd.

 

WiFi in een productieruimte

Ook leggen wij draadloze netwerken aan in bedrijfshallen, dit is vaak bedoeld voor draadloze communicatie tussen machinisten van (hef)trucks om aantallen vracht op te nemen of bijvoorbeeld gegevens over paklijsten te kunnen verwerken. Een haperend WiFi-netwerk kan er de oorzaak van zijn dat data niet op de plaats van bestemming aankomt zodat er fouten ontstaan in het ordersysteem.

 

Een onderzoek door middel van een WiFi-meting kan oorzaken van problemen zichtbaar maken zodat deze kunnen worden verholpen en het netwerk wordt geoptimaliseerd.

Postbus 1103

5004 BC  Tilburg

 

Tel.: 013 - 88 97 186

info@wifiprofessional.nl

Disclaimer

© Copyright 11.2016

 

links

deswartcamerabeveiliging

Lancom®

KvK: 67062415

BTW: NL856814052B01

NL 45ABNA0485138557

Kantoor