• Branches

    Horeca

    Logistiek

    Kantoor

    Industrie

Installatie, gegarandeerd goed

Installatie en montage

Naast het leveren van de benodigde WiFi-apparatuur kunnen we ook de montage verzorgen. Alles in eigen beheer. De benodigde bekabeling wordt aangelegd, de zenders worden door ons geplaatst en ingesteld zodat deze zo zuiver mogelijk zijn afgesteld en de dekking optimaal ingesteld wordt.

 

Producten

Er is tegenwoordig veel WiFi-apparatuur op de markt. Echter is het merendeel hiervan bedoeld voor de huiskamer of een kleine kantooromgeving. De snelheid is vaak geen probleem maar de draadloze zenders zijn niet geschikt voor grotere aantallen gebruikers en hebben een minder krachtig zendbereik dan een professionele zender.

 

Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur. Met merken als o.a. Lancom® zijn wij zeker van kwaliteit. De access-points en hotspots van deze merken zijn er op gebouwd om te worden toegepast in grote omgevingen met veel gebruikers tegelijkertijd.

 

Montagemateriaal

Wij adviseren over masten, wandbeugels en daksteunen en bieden u een passende oplossing voor elke omgeving. Iedere situatie wordt bekeken en er wordt met u overlegd welke ophanging het beste kan worden toegepast.

 

Bereikbaarheids scan op locatie

Om te bepalen welke apparatuur het beste bij uw situatie past en het aantal zenders wat nodig is om een optimale dekking te krijgen, voeren wij vooraf een Site Survey scan uit.

Hierdoor wordt bepaald waar de zenders het beste kunnen worden geplaatst om met niet meer zenders dan nodig een optimale dekking in een gebouw of buitenterrein te krijgen.

Postbus 1103

5004 BC  Tilburg

 

Tel.: 013 - 88 97 186

info@wifiprofessional.nl

Disclaimer

© Copyright 11.2016

 

links

deswartcamerabeveiliging

Lancom®

KvK: 67062415

BTW: NL856814052B01

NL 45ABNA0485138557

Installatie, gegarandeerd goed
 
 
Installatie, gegarandeerd goed
Installatie, gegarandeerd goed