• Branches

    Horeca

    Logistiek

    Kantoor

    Industrie

Industrie

WiFi in een productieruimte

Ook leggen wij draadloze netwerken aan in bedrijfshallen, dit is vaak bedoeld voor draadloze communicatie tussen operators, monteurs en machinisten van bijvoorbeeld heftrucks om aantallen vracht op te nemen of bijvoorbeeld gegevens over paklijsten te kunnen verwerken. Ook service monteurs kunnen niet meer zonder WiFi verbinding wat cruciaal kan zijn voor productielijnen. Een haperend WiFi-netwerk kan er de oorzaak van zijn dat data niet op de plaats van bestemming aankomt zodat er fouten ontstaan in het ordersysteem.

 

Een onderzoek door middel van een WiFi-meting kan oorzaken van problemen zichtbaar maken zodat deze kunnen worden verholpen en het netwerk wordt geoptimaliseerd.

 

WiFi infrastructuur

Buiten het feit dat er steeds meer WiFi-apparaten op de werkvloer worden gebruikt, eisen deze ook een steeds snellere verbinding. Daarom is een goede WiFi-infrastructuur van groot belang. De tijd dat er met een aantal Access Points door een pand heen kon worden volstaan, ligt ver achter ons.

 

Maximale bescherming

Omdat ook gevoelige informatie de digitale wegen van uw IT netwerk bewandelt, is een waterdichte beveiliging van groot belang. Wij zorgen daarom voor een maximaal beveiligd draadloos netwerk en maken daarbij gebruik van de laatste technologieën. Zo kunnen de verstuurde gegevens nooit afgelezen worden door onbevoegden en zijn belangrijke bedrijfsgegevens altijd beschermd.

 

Razendsnel internet; in elke hoek!

Uw personeelsleden zijn constant in beweging. Toch wilt u dat zij altijd en overal gebruik kunnen maken van het draadloze netwerk, zonder belemmering. Met WiFi roaming verzorgen wij met meerdere WiFi toegangspunten één geheel dekkend netwerk. WiFi gebruikers worden automatisch verbonden met het toegangspunt dat op die plek het beste bereik geeft. Hoeveel toegangspunten u nodig heeft voor een optimaal resultaat, bepalen wij met de site survey scan. Zo hoeven uw personeelsleden nooit meer op zoek naar een goed bereik!

 

Laat een professioneel WiFi-systeem aanleggen

Door een managed wireless systeem behoren WiFi problemen tot het verleden.

Door een WiFi-meting kan de dekking van het WiFi-signaal worden vastgesteld en de beste plaats voor een Accesspoint gelokaliseerd.

Postbus 1103

5004 BC  Tilburg

 

Tel.: 013 - 88 97 186

info@wifiprofessional.nl

Disclaimer

© Copyright 11.2016

 

links

deswartcamerabeveiliging

Lancom®

KvK: 67062415

BTW: NL856814052B01

NL 45ABNA0485138557