• Branches

    Horeca

    Logistiek

    Kantoor

    Industrie

Horeca

Horeca WiFi totaal oplossingen

Het aanbieden van een feiloze WiFi-verbinding is van groot belang en komt uw onderneming ten goede. Bezoekers weten een goed werkende, makkelijk toegankelijke, internetverbinding te waarderen en zorgen daarmee indirect voor meer omzet.

 

Professionele WiFi-apparatuur

Wij leveren een professioneel wireless product dat speciaal is ontworpen voor Horeca en Hotelbranche met outdoor WiFi-zenders. Door onze opgedane praktijkervaring op het gebied van café, restaurants en hotelaccomodaties kunnen wij u een kant en klare oplossing bieden zodat u uw gasten kunt voorzien van een perfect WiFi-netwerk.

 

Bij WiFi professional bent u aan het juiste adres om een nieuwe WiFi verbinding te realiseren of uw bestaande netwerk aan een onderzoek te laten onderwerpen en te optimaliseren. Van advies tot uitvoering; wij zorgen dat het gehele traject zonder problemen verloopt.

 

Een WiFi netwerk waar u op kunt bouwen

WiFi netwerken worden alsmaar belangrijker, ook in de horeca branche.

Er worden steeds meer apparaten aangesloten op dit netwerk, zoals bestellings- en beveiligingssystemen en de kassa.

Het is daarom essentieel dat dit netwerk de hoeveelheid data veilig kan versturen en ontvangen.

Met onze WiFi oplossingen is uw draadloze netwerk toekomstbestendig.

 

Meten is weten

Met de WiFi informatie analyseert u gemakkelijk het gedrag van uw gasten.

Hoeveel van de WiFi gebruikers zijn terugkerende gasten en wat is het percentage unieke bezoekers?

U krijgt ook inzicht in de duur van de bezoeken, handige informatie!

Deze gegevens worden al geregistreerd zodra iemand met een telefoon langs uw restaurant loopt.

Wij bieden u deze informatie overzichtelijk aan met behulp van een dashboard app.

 

Blokkeer ongewenst internetgebruik

U heeft zelf de controle over het internetgebruik. Blokkeer bijvoorbeeld ongewenste websites of stel een downloadlimiet in.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo weet u zeker dat uw netwerk altijd razendsnel blijft voor de belangrijkste processen.

 

Draadloos internet tot in de kleinste hoek

Met WiFi roaming verzorgen wij met meerdere WiFi toegangspunten één geheel dekkend netwerk. WiFi gebruikers worden automatisch verbonden met het toegangspunt dat op die plek het beste bereik geeft. Hoeveel toegangspunten u nodig heeft voor een optimaal resultaat, bepalen wij met de Site Survey scan. Zo hoeven uw personeelsleden en gasten nooit meer op zoek naar een goed bereik binnen uw café!

WiFi in het hotel

 

Om uw hotelaccomodatie aantrekkelijk te maken voor uw klanten is een professionele WiFi-verbinding een must. Veel bezoekers kijken voor ze boeken of er wel Wireless netwerk aanwezig is. U wilt hen niet teleurstellen met een niet optimaal werkende WiFi-installatie.

facebookmarketing

Laat uw gasten reclame maken op facebook

 

De optionele Facebook Check-In is een handige tool, die u helpt de naamsbekendheid van uw horeca gelegenheid te vergroten op een van de meeste gebruikte social media kanalen.

Met deze tool als voorwaarde, zijn gebruikers genoodzaakt om op uw Facebookpagina ‘in te checken’, voordat zij toegang krijgen tot het internet.

Zo bereikt u gemakkelijk honderden potentiële klanten, zonder er tijd in te steken! Op deze manier kunt u uw sociale netwerk gemakkelijk uitbreiden!

Postbus 1103

5004 BC  Tilburg

 

Tel.: 013 - 88 97 186

info@wifiprofessional.nl

Disclaimer

© Copyright 11.2016

 

links

deswartcamerabeveiliging

Lancom®

KvK: 67062415

BTW: NL856814052B01

NL 45ABNA0485138557